top of page

Kratkruipers: Mauro Pawlowski & Rudy Trouvé (Deel 1) [Live op Visual Vinyl]

Tijdens de expo Visual Vinyl gaat Rik live voor een publiek in gesprek met een bekende of beruchte verzamelaar.

Mauro zijn gitaarspel en stem zijn te horen op een heel pak schitterende platen met idem ditto hoezen. Denk aan dEUS, Evil Superstars, Mitsoobishy Jacson en Kiss My Jazz. Kortom een spilfiguur in het Belgisch muzieklandschap met een hoogst interessante collectie platen! Ook Rudy Trouvé was gitarist bij legendarische bands zoals dEUS, Kiss my Jazz, Dead Man Ray en The Love Substitutes, momenteel is hij vooral actief als kunstenaar en ontwerper van talloze Belgische albumhoezen.

Ze zetten zich samen bij Rik in de zetel en praten over welke platen hen hebben beïnvloed. Luister hier naar het eerste deel van de podcast en ontdek onderaan een playlist met de heren hun selectie:

 

DEEL 1:

Luister hier naar deel 2

 

Benieuwd naar de platenkast van Dr. Lektroluv, TLP, Mauro Pawlowski en andere beruchte verzamelaars? Record Lovers Thursdays gaat voor artist talks, food/drinks, dj-sets en vooral veel vinyl!

50 jaar geleden, op 12 maart 1967, werd de plaat ‘The Velvet Underground’ van The Velvet Underground & Nico gelanceerd, met de inmiddels iconische Andy Warhol-hoes. Om dit te vieren, exposeert Cultuurcentrum Sint-Niklaas ism SCHUNCK* meer dan 300 zeldzame kunstenaarsplaten voor het grote publiek.

"Een nooit eerder in Vlaanderen geziene pop-up expo van ruim 300 kunstenaarshoezen!"

- Gazet Van Antwerpen

Visual Vinyl is een tentoonstelling met uniek werk van John Cage en Yoko Ono, Dali, Kippenberger, Roy Liechtenstein, Damien Hirst en Banksy tot en met het recentere album ‘Artpop’ van Lady Gaga door Jeff Koons. Visual Vinyl toont lp’s, singles en andere vinylobjecten uit de nooit eerder in België ontsloten collectie van de Nederlandse vinyl-connaisseur en verzamelaar Jan van Toorn.

Tickets & info: www.visualvinyl.be

 

www.kratkruipers.be

Comentarios


bottom of page