AFLEVERINGEN

March 25, 2020

Presentatrice Ayco Duyster, cartoonist Lectrr, muzikante Charlotte Adigéry en zanger en presentator Marcel Vanthilt duiken van op een veilige afstand in hun platenkast. Zij delen met jou de muziek die hen de laatste dagen staande houdt. Van het muzikale café van Andy S...

February 9, 2020

“Pak het leven niet te serieus, ge overleeft het toch niet. Wij zijn de discobaar van de verdraagzaamheid: er is zoveel goeie muziek, waarom zouden we in één hokje blijven hangen” - Discobaar A Moeder

January 7, 2020

Rik en Lander hebben het over Lander's eerste drumstel dat bestond uit flessen en dozen, over je compleet verliezen in muziek, z'n tijd als b-boy, en waarom DJ's maar beter wat bescheiden zijn.

December 18, 2019

Rik en Korneel hebben het over de monoloog die radio is, hoe je met je vingers ook perfect singles kan draaien, het éne plaatje van zijn lief en z'n dansmoves!

September 30, 2019

Je krijgt muziek van oa. Jenny Hval, Alt J, Willem Vermandere en Opgezwolle. En we hebben het over heel uiteenlopende zaken: de schoonheid van een goeie bindtekst bijvoorbeeld, of hoe z’n vader hem in de hiphop sleurde, over wat voor zever hij het vindt om te wachten o...

August 14, 2019

Tomas en Rik hebben het over ondansbare elektro, een goeie muzikale opvoeding, een verdwaalde Johan Verminnen en een plastieken Michael Jackson.

May 20, 2019

Lennert en Rik hadden het in Pand A over op maat gemaakte kasten, z'n vriendin en haar haat voor MF DOOM, de revenge van een kleine Prince en geschift Frans-Belgische Japans.

April 13, 2019

Joepie! Record Store Day! Dat is feest in je favoriete lokale platenboer, taart in de vorm van vinyl en je hele maandloon erdoor! Wij vroegen aan aan aantal echte Kratkruipers in welke platenzaak zij hun laatste centen opdoen en angstig naar hun bankier bellen.

March 7, 2019

Luister en ontdek Zwangere Guy's liefde voor zijn stad, z'n reggae-alias, een enorme collectie Jacques Brel en de ontembare honger naar échte rap.

February 16, 2019

"In hiphop moet je niet veel uitleggen, je komt elkaar tegen en weet eigenlijk al perfect hoe het in mekaar zit. En dat is wereldwijd zo." - DJ Grazzhoppa

Please reload