top of page

Kratkruipers: Lennert Coorevits [Live op Radio Track]


Meer! Dat is wat wij bij Kratkruipers al jaren roepen als het gaat om podcasts in Vlaanderen. Eindelijk lijkt er wat te gebeuren: naast de kleine onafhankelijke makers beginnen nu ook de grote media meer en meer te experimenteren in het landschap der geluid. Dat is indirect ook de reden dat jullie zo lang moesten wachten op een nieuwe aflevering van kratkruipers. Rik maakte namelijk een podcast voor Studio Brussel over 25 jaar Fuse. Moest je zin hebben, kan je die nog steeds beluisteren via de website van stubru..

Genoeg over die grote media: tijd nu voor een nieuwe Kratkruipers! Om te vieren dat de podcasts en radio het goed doen, organiseerden ze in Schouwburg Kortrijk 'Radio Track'. Daar kwamen heel wat Belgische makers hun eigen werk voorstellen. Kratkruipers was er bij en ging live in Pand A met Lennert Coorevits.

Lennert Coorevits kon je de laatste maanden niet ontwijken, en maar goed ook. Deze sympathieke West-Vlaming maakte muziek bij De Ideale Wereld, 's ochtends bij Studio Brussel en ook nog steeds samen met zijn broer in de band Compact Disk Dummies.

Lennert en Rik hadden het in Pand A over op maat gemaakte kasten, z'n vriendin en haar haat voor MF DOOM, de revenge van een kleine Prince, z'n aankomende plaat en een geschifte combo Frans-Belgisch Japans.

 

Je vindt deze aflevering ook terug op iTunes en Spotify!


Opmerkingen


bottom of page