top of page

Kratkruipers: TLP aka Troubleman [Live op Visual Vinyl]

‘Daggeren’ en ‘twerken’; dat is het plan voor deze aflevering! Tijdens de expo Visual Vinyl gaat Rik live voor een publiek in gesprek met een bekende of beruchte verzamelaar.

TLP aka Troubleman heeft al ontelbaar veel jaren zijn vaste show op Studio Brussel en reist de wereld af om zijn beats in andermans oren te pompen. Plaatjes en praatjes met België’s ‘Most Notorious Urban DJ’.

Laat je meeslepen in de knotsgekke geschiedenis van TLP. Of hoe een 15 jarige Paul Lannoy uit Tielt zichzelf kroonde tot de koning van de Belgische Hip Hop. Verwacht je aan een selectie met classics en soulful music!

Luister naar de podcast en ontdek onderaan een playlist met TLP's selectie:

 

 

Benieuwd naar de platenkast van Dr. Lektroluv, TLP, Mauro Pawlowski en andere beruchte verzamelaars? Record Lovers Thursdays gaat voor artist talks, food/drinks, dj-sets en vooral veel vinyl!

50 jaar geleden, op 12 maart 1967, werd de plaat ‘The Velvet Underground’ van The Velvet Underground & Nico gelanceerd, met de inmiddels iconische Andy Warhol-hoes. Om dit te vieren, exposeert Cultuurcentrum Sint-Niklaas ism SCHUNCK* meer dan 300 zeldzame kunstenaarsplaten voor het grote publiek.

"Een nooit eerder in Vlaanderen geziene pop-up expo van ruim 300 kunstenaarshoezen!"

- Gazet Van Antwerpen

Visual Vinyl is een tentoonstelling met uniek werk van John Cage en Yoko Ono, Dali, Kippenberger, Roy Liechtenstein, Damien Hirst en Banksy tot en met het recentere album ‘Artpop’ van Lady Gaga door Jeff Koons. Visual Vinyl toont lp’s, singles en andere vinylobjecten uit de nooit eerder in België ontsloten collectie van de Nederlandse vinyl-connaisseur en verzamelaar Jan van Toorn.

Tickets & info: www.visualvinyl.be

 

www.kratkruipers.be

Comments


bottom of page