top of page

Kratkruipers: Dis Huyghe [Live op Villa Vinyl Hasselt]


't Is altijd leuk om onder de mensen te komen. Daarom gaan we met Kratkruipers om de zoveel tijd live ergens ten lande. Deze keer trokken we naar Hasselt, want daar organiseerden de leerlingen van PXL de platenbeurs 'Villa Vinyl' in De Serre. Muziekliefhebbers verkochten daar plaatjes uit hun eigen collectie. Eén van die liefhebbers was Dis Huyghe. Dis zette zich naast Rik in de zetel voor een plaatje, een praatje en een frisse pint.

Dis Huyghe is geen onbekende in de muziekwereld. Tegenwoordig is hij de manager achter Zwangere Guy en Stikstof, maar hij heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Hij werkte doorheen de jaren voor verschillende labels, met heel uiteenlopende artiesten: van Guido Belcanto tot The Spice Girls. Maar Dis is vooral ook een muziekliefhebber. Het liefst van al speelt hij een plaatje op in zijn oude Rock Olla Princess Jukebox, dé geknipte gast dus voor een nieuwe aflevering van Kratkruipers.

Rik heeft het met Dis over samenwerken met de broertjes Dewaele, absurde ballonvluchten in de woestijn, het volkslied van Libië en en een heel vreemd nummer van Isabelle A.

 

Je vindt deze podcast ook op iTunes en Spotify!

 


Comentários


bottom of page