top of page

Kratkruipers: Goldfox

21 april was het dé hoogdag voor de vinyl-liefhebber: Record Store Day! Dat konden we bij Kratkruipers niet aan ons voorbij laten gaan. We deden van z'n 'live'! Rik zette zich met de Hasseltse Goldfox in Just For The Record, een gezellige platenzaak gelegen in centrum Hasselt. Goldfox oftewel Kristof Claes is sinds zijn 14de gebeten door de ‘elpee-microbe’ en kan dus stellen dat hij de helft van zijn leven achter de draaitafels heeft versleten. Van kleine podia en evenementen tot aan de weides van Pukkelpop en Tomorrowland en ook Studio Brussel gaf hem met een eigen programma al de verdiende erkenning. Rik heeft het met hem over veel te jong en veel te laat gaan draaien, hoe The Prodigy zijn leven veranderde, gekke kerstmuziek en vooral veel platen uit het heuglijke jaar 1997. Beluister, deel en laat weten wat je er van vindt!

 

 


bottom of page